Ηλεκτρονικές πηγές

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στο ευρετήριο των ηλεκτρονικών πηγών μέσω της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Τύπος πηγής

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
Σύνολο5

Αποτελέσματα αναζήτησης

p. 1/1
  • 1
B

19th Century British Pamphlets

Συλλογή με περισσότερα από 26.000 ψηφιακά βρετανικά φυλλάδια του 19ου αιώνα. Εκτείνεται σε ένα εκατομμύριο σελίδες και συγκεντρώνει ένα σύνολο πρωτογενών πηγών για τη μελέτη κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών παραγόντων που επηρεάσαν τη Βρετανία του 19ου αιώνα.

Περισσότερα
D B

Εθνικό Τυπογραφείο

Υπηρεσία με σκοπό την έκδοση, διαχείριση και κυκλοφορία της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως», καθώς και την κάλυψη αναγκών εκτύπωσης και δημοσίευσης υπηρεσιών του Δημοσίου.

Περισσότερα
D B

Η Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει αυτή τη δικτυακή πύλη για να υποστηρίξει τη μελέτη και τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας. Απευθύνεται σε ερευνητές, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές και όσους ενδιαφέρονται για την ελληνική γλώσσα, εντός και εκτός Ελλάδας. Προσπαθεί να καλύψει την ελληνική γλώσσα στη διαχρονία της (αρχαία ελληνική, μεσαιωνική ελληνική, νεοελληνική), καθώς και σημαντικά ζητήματα συγχρονίας.

Περισσότερα
D B

Κάλλιπος

Αποθετήριο ανοικτής πρόσβασης. Φιλοξενεί ηλεκτρονικά συγγράμματα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα».

Περισσότερα
D B

Συλλογικός Κατάλογος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΚΕΑΒ)

Ανοιχτός Δημόσιος Κατάλογος (OPAC – Open Public Access Catalog) 59 βιβλιοθηκών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι ακαδημαϊκές, με 69 βιβλιογραφικές βάσεις δεδομένων. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εγγραφές για βιβλία, περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων κ.ά.

Περισσότερα
p. 1/1
  • 1